Оваа содржина бара Adobe Flash Player v.10 или поголема. Превземете Flash
Оваа содржина бара Adobe Flash Player v.10 или поголемаПревземете Flash

UFC традиционална вреќа за тренинг (U100)

Додај во омилени
Слики за (0)
Вреќа со нерамна структура. Тежина 35кг. Дизајнирана да издржи ММА тренинзи.
Цена: 9.611,53 ден./kom
Внесете ја количината:
Шифра: U100-CAMO
Цена:
    9.611,53 ден./kom
Количина: 
0,00 ден.