Оваа содржина бара Adobe Flash Player v.10 или поголема. Превземете Flash
Оваа содржина бара Adobe Flash Player v.10 или поголемаПревземете Flash

Adidas AIBA ракавици за бокс (A700)

Додај во омилени
Произведени од висококвалитетна кожа со водоотпорна постава.Затварање со цврста чичак трака.Службени ракавици на олимписките игри во Пекинг
Големина: 10 OZ
Боја: plava, crvena
Големина: 10 OZ
Боја:
Цена: 6.007,29 ден./par
Внесете ја количината:
Шифра: A700-10-P
Големина: 10 OZ
Боја: plava
MPC: 6.369,86 ден./par
Стара цена:
    7.509,13 ден./par
Цена:
    6.007,29 ден./par
Количина: 
Шифра: A700-10-R
Големина: 10 OZ
Боја: crvena
MPC: 6.369,86 ден./par
Стара цена:
    7.509,13 ден./par
Цена:
    6.007,29 ден./par
Количина: 
0,00 ден.