Оваа содржина бара Adobe Flash Player v.10 или поголема. Превземете Flash
Оваа содржина бара Adobe Flash Player v.10 или поголемаПревземете Flash

Tatami (8100)

Додај во омилени
Слики за (0)
Големина: 100x100x1,5 cm, 100x100x2,0 cm, 100x100x2,5 cm
Боја: plava, crvena, crvena/plava
Големина:
Боја:
Цена: 1.351,43 ден./kom
Внесете ја количината:
Шифра: 8100-15-P
Големина: 100x100x1,5 cm
Боја: plava
RPC: 1.741,10 ден./kom
MPC: 1.741,10 ден./kom
Products.TierPricesTitle
2 +
1.001,09 ден./kom
11 +
850,98 ден./kom
101 +
750,85 ден./kom
Стара цена:
    2.052,28 ден./kom
Цена:
    1.351,43 ден./kom
Количина: 
Шифра: 8100-15-R
Големина: 100x100x1,5 cm
Боја: crvena
RPC: 1.741,10 ден./kom
MPC: 1.741,10 ден./kom
Products.TierPricesTitle
2 +
1.001,09 ден./kom
11 +
850,98 ден./kom
101 +
750,85 ден./kom
Стара цена:
    2.052,28 ден./kom
Цена:
    1.351,43 ден./kom
Количина: 
Шифра: 8100-20-RP
Големина: 100x100x2,0 cm
Боја: crvena/plava
RPC: 2.505,48 ден./kom
MPC: 2.505,48 ден./kom
Products.TierPricesTitle
2 +
1.501,69 ден./kom
11 +
1.201,34 ден./kom
101 +
1.101,22 ден./kom
Стара цена:
    2.953,41 ден./kom
Цена:
    1.952,15 ден./kom
Количина: 
Шифра: 8100-25-RP
Големина: 100x100x2,5 cm
Боја: crvena/plava
RPC: 2.887,67 ден./kom
MPC: 2.887,67 ден./kom
Products.TierPricesTitle
2 +
1.752,06 ден./kom
11 +
1.501,69 ден./kom
101 +
1.301,46 ден./kom
Стара цена:
    3.403,97 ден./kom
Цена:
    2.352,69 ден./kom
Количина: 
0,00 ден.