Оваа содржина бара Adobe Flash Player v.10 или поголема. Превземете Flash
Оваа содржина бара Adobe Flash Player v.10 или поголемаПревземете Flash

Службени SEMI CONTACT/ITF Таеквондо ракавици (4270)

Додај во омилени
Произведени од PU материјали со инјектирано Baymolt полнење.
Големина: Junior, Senior
Боја: crna, plava, crvena
Големина:
Боја:
Цена: 2.102,39 ден./par
Внесете ја количината:
Шифра: 4270-JNR-B
Големина: Junior
Боја: crna
RPC: 2.547,95 ден./par
MPC: 2.250,68 ден./par
Стара цена:
    3.003,69 ден./par
Цена:
    2.102,39 ден./par
Количина: 
Шифра: 4270-JNR-P
Големина: Junior
Боја: plava
RPC: 2.547,95 ден./par
MPC: 2.250,68 ден./par
Стара цена:
    3.003,69 ден./par
Цена:
    2.102,39 ден./par
Количина: 
Шифра: 4270-JNR-R
Големина: Junior
Боја: crvena
RPC: 2.547,95 ден./par
MPC: 2.250,68 ден./par
Стара цена:
    3.003,69 ден./par
Цена:
    2.102,39 ден./par
Количина: 
Шифра: 4270-SNR-B
Големина: Senior
Боја: crna
RPC: 2.547,95 ден./par
MPC: 2.250,68 ден./par
Стара цена:
    3.003,69 ден./par
Цена:
    2.102,39 ден./par
Количина: 
Шифра: 4270-SNR-P
Големина: Senior
Боја: plava
RPC: 2.547,95 ден./par
MPC: 2.250,68 ден./par
Стара цена:
    3.003,69 ден./par
Цена:
    2.102,39 ден./par
Количина: 
Шифра: 4270-SNR-R
Големина: Senior
Боја: crvena
RPC: 2.547,95 ден./par
MPC: 2.250,68 ден./par
Стара цена:
    3.003,69 ден./par
Цена:
    2.102,39 ден./par
Количина: 
0,00 ден.