Оваа содржина бара Adobe Flash Player v.10 или поголема. Превземете Flash
Оваа содржина бара Adobe Flash Player v.10 или поголемаПревземете Flash

Вреќа за тренинг (1222)

Додај во омилени
Слики за (0)
Полна
Големина: 60 cm, 70 cm, 80 cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm, 180 cm
Големина:
Цена: 2.903,38 ден./kom
Внесете ја количината:
Шифра: 1222-60
Големина: 60 cm
MPC: 3.142,47 ден./kom
Стара цена:
    3.704,37 ден./kom
Цена:
    2.903,38 ден./kom
Количина: 
Шифра: 1222-70
Големина: 70 cm
MPC: 3.439,73 ден./kom
Стара цена:
    4.054,88 ден./kom
Цена:
    3.253,73 ден./kom
Количина: 
Шифра: 1222-80
Големина: 80 cm
MPC: 3.736,99 ден./kom
Стара цена:
    4.405,23 ден./kom
Цена:
    3.504,10 ден./kom
Количина: 
Шифра: 1222-100
Големина: 100 cm
MPC: 4.119,18 ден./kom
Стара цена:
    4.843,47 ден./kom
Цена:
    3.904,64 ден./kom
Количина: 
Шифра: 1222-120
Големина: 120 cm
MPC: 4.883,56 ден./kom
Стара цена:
    5.756,91 ден./kom
Цена:
    4.605,50 ден./kom
Количина: 
Шифра: 1222-150
Големина: 150 cm
MPC: 5.732,88 ден./kom
Стара цена:
    6.758,17 ден./kom
Цена:
    5.406,40 ден./kom
Количина: 
Шифра: 1222-180
Големина: 180 cm
MPC: 6.539,73 ден./kom
Стара цена:
    7.709,23 ден./kom
Цена:
    6.157,45 ден./kom
Количина: 
0,00 ден.